Райън Рейнолдс винаги е бил страхотен шегаджия и за пореден път го доказва с едно от последните си действия.

Райън Рейнолдс, Aviation Gin и как актьора рекламира джина

Какво прави Райън Рейнолдс със сълзите си

Рекламата на Aviation Gin е много забавна

Той написа шеговита рецензия, но от фалшив профил, под собствената си марка джин Aviation Gin в Amazon. Звездата на "Дедпул" е собственик на марката Aviation Gin от февруари 2018 г. Той решава да инвестира в продукта, защото е много впечатлен от вкуса му.

С фалшивия си профил в Amazon, Райън Рейнолдс всъщност споделя забавна история за това какво може да се случи, след като някой пие твърде много от неговия джин. 

"Направо се влюбих в това ревю на Aviation Gin, което ми изпратиха, особено след като аз го написах", пише Рейнолдс в Twitter, заедно със скрийншот на коментара от фалшивия си профил в Amazon.

Рейнолдс пише рецензията под псевдонима Champ Nightengale и естествено дава на джина си пет звезди.

"Обичам този продукт ... НО ...", е озаглавена забавната история на актьора. Тя започва с това как Champ Nightengale съвсем наскоро е опитал за първи път Aviation Gin и как въпреки факта, че обикновено подхожда скептично към марките алкохол на знаменитостите, е решил да го пробва, защото е един от най-високо оценените джинове някога. 

"Мразя го и го обичам", пише Champ Nightengale и обяснява защо. Той споделя, че го обича, защото джинът наистина има удивителен вкус и един от най-меките джинове, които е пробвал. Тъй като е страшно впечатлен от продукта обаче, Champ Nightengale е пил в по-големи количества, което води и до началото на проблемите му.

Разказът на Рейнолдс/Champ Nightengale продължава причините да мрази джина, което е свързано с историята как на следващата сутрин Nightengale се опитва да събере парченцата спомени от това какво се е случило предишната вечер.

"Когато се събудих на следващия ден, споменах на съпругата си Линда, че снощи трябва да е било истински купон, защото бях заспал с дрехите си. Дори обувките бяха на краката ми. Забелязах също, че наистина е трудно да видя ясно през прозореца Сиатъл. Отчасти заради яркото слънце (винаги съм бил чувствителен към светлината), но и най-вече защото не живея в Сиатъл, а във Флорида.

Райън Рейнолдс, Хю Джакман, Джейк Джиленхол и подигравките между тримата

Как Райън Рейнолдс и Джейк Джиленхол се шегуват помежду си

Тези двамата са олицетворение на най-добри приятели

"Може би също така е важно да отбележа, че до тази сутрин никога не бях срещал някого на име Линда", завършва рецензията си Рейнолдс/Champ Nightengale.

Няма нужда да споменаваме, че феновете на актьора веднага оцениха шегата му и харесаха историята на фалшивия му герой.

"Добре изиграно, брато. Добре изиграно", написаха някои от почитателите на Рейнолдс в Twitter.