Райън Рейнолдс е голям сладур и всички знаят това. Всички знаят също, че от началото на 2018 г. е собственик на компания за джин - Aviation Gin

Райън Рейнолдс стана собственик на компания за джин

Райън Рейнолдс стана собственик на компания за джин

Интересен ход от страна на актьора

Да не забравяме и неподправеното му чувство за хумор. Точно то идва на помощ при последната реклама на Aviation Gin. В кратко видео Рейнолдс споделя каква е тайната на неговия джин и защо той е толкова добър. 

Всяка сутрин в четири часа хората, отговорни за производството на джина, започват деня с медитация. И всичко това продължава цели четири часа. След това цитрусовите плодове, които са част джина, биват напръскани със сълзите на единствения и неповторим собственик на Aviation Gin - Райън Рейнолдс. 

Актьорът продължава с шегите, казвайки, че всички растения, използвани за направата на джина, са хванати по хуманен начин, без да са отглеждани в клетки. 

Detective Pikachu и Райън Рейнолдс - първи трейлър на филма

Пикачу с Райън Рейнолдс идва по кината

Там, където хора и покемони живят заедно

И когато целият процес е завършен и бутилките с джин са готови да стигнат до домовете ни, те биват осветени от унитарианската църква в Калифорния. И последният детайл е, че канадската изпълнителка Сара Маклаклан им прави серенада. 

Хю Джакман и Райън Рейнолдс, Върколака и Дедпул - ще видим ли общ фил с двамата супергерои

Ще видим ли Върколака и Дедпул заедно

Хю Дакман говори по темата

Разбира се, Райън Рейнолдс не пропуска да пусне шегата, че Aviation Gin е оригинална американска марка... управлявана от канадец.