Марго Роби реши да зарадва феновете си за Коледа с малко допълнителна информация за Barbie - игралният филм, базиран на популярната кукла, в чиято роля ще влезе актрисата.

Пред The Hollywood Reporter 30-годишната звезда от "Отряд самоубийци" доста заобиколно ни казва какво да очакваме. "Искаме нещата да са нетрадиционни. Барби, за която самото й име говори само за себе си и хората си казват: О, Марго играе Барби, ясно какво да очакваме.

Нашата цел обаче е, каквото и да си мислите, да получите нещо тотално неочаквано - нещо, което не сте предполагали, че искате."

Ок - Роби не ни казва кой знае какво, но и от тези й думи може да си представим да очакваме неочакваното. Както и от останалите имена, замесени в Barbie - на режисьорския стол е Грета Гъруик, а от работата и с "Малки жени" и Ladybird ни е ясно, че няма да получим традиционната захаросана розова Барби.

Сценарист пък е Ноа Баумбах (Marriage Story, "Фантастичният господин Фокс"), който за момента ни е разкрил, че историята ще се върти около изгонването на Барби от Барбиленд, защото не е достатъчно перфектна за там. Звучи обещаващо!