Днес, 23 март, Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за втори път. Новороденото отново е момче и носи името Йоан.

Радина Кърджилова, Деян Донков, Христо, уютният дом и какво е щастието

Семейните радости на Радина Кърджилова

История за двама влюбени, деца и куче

Бебето е с перфектни мерки - 3290 грама и ръст 51 сантиметра. И той, и Радина се чувстват добре.

Синът на актьорското семейство проплака в 8:43 в пловдивска болница. Скоро след това се появи и снимка, запечатала първата и много емоционална среща на майка и син.

Снимка 524078

Източник: АГ "Селена"

Датата 23-ти не е избрана случайно. Именно на нея, но през юни, на бял свят се появи и големият син на Деян и Радина Христо, който тази година ще навърши пет вече в ролята на батко.

От публикациите на Кърджилова в социалните мрежи разбрахме, че двамата й мъже не по-малко от нея нямат търпение за срещата с третия, както и за времето, което ще прекарват заедно.

Снимка 524077

Източник: АГ "Селена"

Донков е от бащите, които участват активно от отглеждането и възпитанието на децата си, а и има по-голям опит, натрупан и с първия си син Деян, който вече е мъж.

Въпреки трудната обстановка през последните месеци, Радина се радваше на лека и щастлива бременност, както и на грижите на своите мъже. В началото на месец март обаче не й се размина срещата с коронавируса.

Дори той не успя да я раздели с голямата усмивка и вълнението от появата на новия член на семейството. Дни преди да постъпи в родилното пък отрицателният тест й даде още надежда, че всичко е добре, когато завършва добре.

Радина Кърджилова, Деян Донков, първият сняг и как семейството го честити на приятелите си

Снежните забавления на Радина Кърджилова и Деян Донков

А той има и страхотна новина

След няколко дни цялото семейство ще е отново заедно, този път в увеличен състав. А ние нямаме търпение да споделят щастието си с всички нас, както го правеха и досега.