Една от най-интересните български звездни двойки, които с удоволствие следим, са Радина Кърджилова и Деян Донков.

Радина Кърджилова, Деян Донков, първият сняг и как семейството го честити на приятелите си

Снежните забавления на Радина Кърджилова и Деян Донков

А той има и страхотна новина

И докато преди пандемията ги гледахме на живо по театралните сцени, сега можем да правим това най-вече в социалните мрежи.

Хубавото е, че те и там са си супер интересни. Сред всички снимки, които Радина публикува напоследък, ни правят впечатление тези от уютния им дом. Пълна семейна идилия - като последната снимка с миньоните.

"Най-хубавото:) в компанията на 182638292 мини фигурки на Миньончета:) + още четири броя, защото чорапите на Христо са с миньони", написа актрисата към снимката, на която цялото семейство е на земята в компанията на миньоните. Малкият Христо е прегърнал бременната Радина, а Деян снима, за да запечата момента завинаги.

Прави впечатление и артистичното обзавеждане на семейния им дом, в което влагат личния си почерк и разбиране за уют. Новата библиотека например е направена от стар скрин. "Не можаха да се съберат всички книги, но така чакания уют дойде:) доволна и щастлива", написа Радина. 

Няма как да не сложим отметка и на хамака на райета, в който Радина релаксира в компанията на любимото куче Чика. Не можем да не признаем, че всичко е направено с много вкус.  

Но не това е най-важното, а любовта, която струи и от Радина, и от Деян, и от щастливата усмивка на малкия Христо.

Радина Кърджилова, лято 2020 и бижутата - новото хоби на актрисата

Ето какво прави Радина Кърджилова на морето

Ателие на пясъка, до водата