Признаваме, че следим с интерес морските приключения на красивата актриса. Не само защото е талантлива театрална и филмова звезда. И не само защото е половинка на харизматичния Деян Донков.

Радина Кърджилова и морските приключения на актрисата

Ранните морски приключения на Радина Кърджилова

С дете на море

И кариерата ѝ, и връзката ѝ, и ролята ѝ на майка, и секси визията ѝ от морето - всичко, което прави, носи нейната особена красота.

За радост на всички Радина редовно пуска красиви снимки в профила си в Instagram. А напоследък те са само от една точка - морския бряг. Тя, Деян и малкият Христо изглеждат свободни и щастливи близо до водата.

View this post on Instagram

on

Забелязахме, че на морето тя с удоволствие практикува и новото си хоби - изработване на бижута. В импровизираното си ателие на открито (буквално на пясъка и до морето) Радина се е съсредоточила в изработката на поредното си произведение, вероятно колие.

View this post on Instagram

on

Всъщност актрисата се отдава на хобито си, когато професионалните ѝ ангажименти спират - заради затварянето на театрите и извънредното положение покрай COVID-19. Оттогава в профила ѝ започнаха да се появяват и снимките на ефирни колиета, гривни и гердани от естествени камъни. 

View this post on Instagram

on

Ето че в отворилото ѝ се свободно време носителката на Икар намира време да се занимава отново с изкуство, но под друга форма. И да, ние определено ги харесваме.