Като всички нас, и Приянка Чопра, заедно с половинката ѝ Ник Джонас прекарват по-голямата част от времето си вкъщи. Ник Джонас обаче е решил да оползотвори това свободно време, като придобие ново умение и се научи на лате изкуство.

Както добре знаем има такива артисти, които в чашата с кафе майсторски рисуват портрети, пейзажи, любими герои от анимации и електронни игри. Изписват важни послания и дори създават 3D изкуство.  Е, по всичко личи, че Ник Джонас е много далеч от тези постижения, но за да се усъвършенства, той опитва непрекъснато.

За тази цел обаче се налага изпълнителят да пие и повечко кафета, което според съпругата му обаче не му се отразява никак добре. Приянка Чопра дори шеговито споделя, че се притеснява, че мъжът ѝ е започнал да полудява.

По време на видеоконференция с колегите си ментори от The Voice и водещия Карсън Дали, Ник заявява, че изцяло е потопен в лате изкуството. Видеото, което той споделя и в Instagram, показва, че в момента Ник става все по-добър в рисуването на листа върху пяната на кафето си, но очевидно има амбиции за нещо много по-голямо.

"Започвам с по-простите неща като листата, но постепенно работя и към автопортрет", уверено отбелязва изпълнителят. Съдейки по това, което е постигнал до момента обаче, автопортретът ще му отнеме доста време и доста кафета. 

Приянка Чопра, Ник Джонас и как е започнала връзката им

Как Ник Джонас съблазни Приянка Чопра

Причината за началото на връзката им