В последно време отношенията между синовете на принцеса Даяна със сигурност не са такива, каквито тя би искала. Но принц Уилям и принц Хари са големи мъже и трябва сами да се оправят с трудностите в живота, без да забравят, че семейството е над всичко.

Лейди Елиза Спенсър, лейди Амелия Спенсър, Принцеса Даяна и общата фотосесия на близначките за Tatler

Близначките, които принцеса Даяна обожаваше

И които са й одрали кожата

А не по-малко интересни от тях са ни и две красавици, които също имат близка връзка с покойната Лейди Ди - дъщерите на брат й Ърл Спенсър лейди Амелия и лейди Елиза. Тези дни те дадоха поредното си интервю, в което отново си спомнят за любимата си леля, а и разказват за живота си днес.

29-годишните близначки не присъстваха на откриването на статуята на принцеса Даяна в градините на замъка Уиндзор в началото на месеца, но продължават да я носят в сърцата си и никога няма да забравят някои конкретни споделени с нея моменти.

И двете съжаляват, че не са имали повече време, което да прекарат с нея. Когато тя умира в катастрофата в Париж, те са едва на пет години. Но и до днес връзката им е "неразрушима", а Амелия и Елиза последваха нейния пример и започват живота си на чисто.

Сестрите израстват в Кейптаун, Южна Африка заедно с родителите си, но прекарват голяма част от времето си и на Острова. Родителите им се разделят, а те имат две сестри и един брат от вторите им бракове.

Въпреки разпада на семейството, племенничките на принцеса Даяна остават далеч от кралския двор - поне доскоро. Двете вече са се установили в Лондон и не крият нетърпението си за всичко, което новият им живот ще и предложи, споделят те пред HELLO!.

Зара Тиндал, Лейди Амелия Уиндзор и членовете на кралския двор, избрали независимостта

Кралските особи, избрали независимостта

Чии пример последваха Хари и Меган

Близначките живеят много близо една до друга в английската столица, а освен със събития и рекламни ангажименти, ще запълват дните си и с различни благотворителни дейности, с които отново ще последват примера на любимата си леля Даяна.