Ако има отношения в кралското семейство, за които не се съмняваме, че са почти перфектни, то това са тези между принцеса Беатрис и принцеса Йожени. Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън не пропускат повод да демонстрират сестринската си любов.

Принцеса Беатрис, принцеса Йожени, Сара Фъргюсън и участието им в среща с Teenage Cancer Trust

Кой разплака принцеса Беатрис

Тя участва в специално събитие с майка си и сестра си

Това стана и на рождения ден на Беатрис на 8 август.

По този повод по-малката й сестра й честити, както повечето съвременни хора - в социалните медии. "Честит рожден ден на специалната ми по-голяма сестричка. Много те обичам", написа 32-годишната Йожени.

Към пожелания тя сподели и три снимки, с които да отбележи 34-ия рожден ден на Беатрис. На три от снимките двете сестри са заедно, като едната е от празненствата за Платинения юбилея на баба им кралица Елизабет. На четвъртата са заедно със Зара Тиндал, дъщерята на леля им принцеса Ан.

Съпругът на принцеса Беатрис също публикува пожелания за рождения й ден в Instagram. "Ти си най-добрата съпруга в света. Отгоре на това си и най-добрата майка. Обичаме те много! Честит рожден ден, скъпа", написа Едоардо Мапели Моци.

Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци се ожениха през юли 2020 г. Двамата станаха родители през август 2021 г., когато се роди дъщеричката им Сиена. Беатрис има и десетгодишен доведен син от предишна връзка на Моци.