Принцеса Беатрис и принцеса Йожени не привличат толкова вниманието към себе си, както братовчедите им принц Уилям и принц Хари. Когато го правят обаче, обикновено е за важни каузи, към които има какво да допринесат.

Принцеса Беатрис, Едоардо Мапели Моци и инцидентът на фестивала Гластънбъри

Когато си принцеса, но не можеш да си платиш сметката

Инцидентът с принцеса Беатрис

Двете дъщери на Сара Фъргюсън се появиха редом с майка си в Zoom среща с Teenage Cancer Trust.

Както подсказва името й, благотворителната организация се занимава с деца, пострадали от онкологични заболявания. Фъргюсън, която е бившата съпруга на принц Андрю, вече 32 години подкрепя организацията, припомнят ни от People.

Снимка 581724

Източник: GettyImages

Това отбелязаха и създателите й д-р Ейдриън Уайтсън и съпругата му Мирна по време на срещата. "Трябва да се гордеете с майка си, която е толкова скромна и с такава емпатия се отнася към пациентите ни", се обърнаха те към Беатрис и Йожени.

Двете принцеси участваха редом със Сара Фъргюсън в срещата, като от няколко години и те са се ангажирали с дейности, свързани с Teenage Cancer Trust. 33-годишната Беатрис си припомни първата си среща с пациенти, когато е била 18-годишна, а емоцията я накара да се разплаче.

Тя дори заяви, че десетмесечната й дъщеря със сигурност ще продължи дейността й за Teenage Cancer Trust. "Сиена вече е дарител", каза Беатрис. Майка й пък допълни, че това е много специална благотворителна дейност за нея. По време на виртуалната среща тя откри специално хематологично отделение към University College London Hospitals NHS Foundation Trust