Принцеса Беатрис е една от осемте внуци на кралица Елизабет Втора, а съвсем скоро се очаква да я зарадва с още едно правнуче. Тя не обича да бъде център на внимание, за разлика от братовчедите си Уилям и Хари например, но наскоро научихме интересни подробности за нея.

Принцеса Беатрис, Едуардо Моци и кога се очаква новият член на кралското семейство

Щастливи новини за кралското семейство

Още едно бебе на път

Беатирис участва в подкаста на Джована Флетчър, а в разговора засегнаха теми като тази за дислексията, с която е диагностицирана на седемгодишна възраст.

По думите й, това е "подарък", който ако някое от децата й наследи, ще е "късметлия". Защото смята, че предизвикателствата те правят истински човек.

Снимка 497460

Източник: Instagram / britroyal

Принцесата разкри, че нейният съпруг Едуардо Моци също има дислексия, но засега все още не е ясно дали петгодишният му син от предишна връзка е наследил заболяването. А разговорът за него двамата ще водят отново след няколко месеца, когато в дома и проплаче новороденото им.

Принцеса Беатрис, дислексията и какво сподели от личния си опит

Трудностите, с които се бори принцеса Беатрис

На кого иска да помогне

Едно е сигурно - те няма да се притесняват, ако то има същата диагноза като тях, най-малкото защото знаят, че за нея трябва да се говорим, вече има много групи за взаимопомощ, а и от собствен опит са открили, че това не е непреодолима житейска трудности, предава Town&Country.