Преди няколко месеца принц Хари и британската певица Рита Ора демонстрираха доста близки отношения на официално събитие. Херцогът на Съсекс не се посвени да размени прегръдки с изпълнителката, с която явно са си добри приятели и винаги им е забавно да си поприказват.

Оказва се, че по-големият брат на Хари също е фен на Рита Ора. Както и тя на него...

Певицата и принц Уилям се срещнаха на благотворителна гала вечер в Лондон. За случая той заложи на по-нестандартно сако от зелено кадифе, а Ора бе бляскава, както винаги, в красив гащеризон.

Снимка 452830

Източник: GettyImages

Двамата се поздравиха с широки усмивки, а херцогът на Кеймбридж дори си позволи да целуне певицата по бузата. Тя очевидно бе очарована от жеста, защото очите й грееха.

Принц Хари, Рита Ора и какво ги събра

Колко близки са си принц Хари и Рита Ора

Снимките говорят

Рита имаше възможността и да запознае и майка си Вера с бъдещия британски крал, който явно доста лесно прави добро впечатление на всички дами, пише Daily Mail.

Снимка 452829

Източник: GettyImages

Поведението на принц Уилям определено не изненадва, защото той прекалено рядко демонстрира близост към собствената си съпруга, пък какво остава към други жени. Но явно и при него сме свидетели на промяна, която тепърва започва.