Дистанцираните отношения между принцовете Уилям и Хари са само едно от последствията от Мегзит. А това, че синовете на Даяна успяха да разрушат силната връзка, която винаги са имали помежду си, е болна тема не само за тях, но и за останалите членове на кралското семейство.

Принц Хари, смъртта на принцеса Даяна и как херцогът на Съсекс описа преживяното

Принц Хари за смъртта на Даяна

Емоционално признание

За Хари и Меган като напуснали кралския двор връщане назад вече е ясно, че няма. Но отношенията между херцога на Съсекс и по-големия му брат биха могли да се изгладят с разговори и с малко помощ от трета страна.

С нелеката задача да ги сдобрява се е заела Зара Тиндал - дъщеря на принцеса Ан и внучка на кралица Елизабет Втора, твърдят пред The Sun източници от двореца.

Снимка 461010

Източник: GettyImages

Тя самата е от избралите независимостта пред живота по строг протокол и не смята, че решението на принц Хари трябва да значи късане на всички връзки с двореца.

Затова и със съпруга си Майк влизат в ролята на "миротворци", за да убедят Уилям и Хари да заровят томахавката и да загърбят различията и конфликтите в името на паметта на майка си Даяна.

Вероятно именно на Зара и Майк е и заслугата двамата принцове да бъдат в тясна връзка напоследък и да постигнат съгласие за окончателната визия на паметника на Лейди Ди. Но със сигурност има още какво да се желае в отношенията им.

Принц Уилям, принц Хари, статуята на принцеса Даяна и постигнаха ли съгласие

Когато Уилям и Хари са на едно мнение

Време беше

А надеждите са да не бъдат твърдоглави, да слушат съветите на близките си и отново да намерят път един към друг.