В неделя, 21 април, бе двоен празник за английския кралски двор - рожденият ден на Елизабет Втора и Великден. По традиция, членовете на кралското семейство посетиха църквата Сейнт Джордж в Уиндзор.

Като големите отсъстващи можем да отбележим Меган Маркъл, която ще роди до броени дни, и принц Филип, който вече избягва всякакъв вид публични събития. Но двама присъстващи на тържествата служба успяха да привлекат вниманието дори повечето от Кейт Мидълтън с нейния грациозен поклон пред кралицата.

Снимка 419493

Източник: GettyImages

Според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс, принц Хари е правил всичко възможно, за да избегне какъвто и да било контакт с по-големия си брат. Двамата приличат по-скоро на непознати, на които им е неудобно да бъдат близо един до друг, защото не знаят как да се държат и какво да си кажат.

Снимка 419646

Източник: GettyImages

Хари пристигна сам на службата, защото съпругата му е в много напреднала бременност и е по-добре да си почива в новия им дом, отколкото да попада в обектива на фотографите. Този факт още повече допринесе за необичайното поведение на принца, който сме свикнали да виждаме усмихнат и разговорлив, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, принц Хари, принц Уилям и официалната раздяла на семействата

Как Хари и Меган се отделиха от Уилям и Кейт

И поредната привилегията за херцога и херцогинята на Съсекс

Но, все пак, херцогът на Съсекс до броени дни ще стане баща за първи път и това напълно разбираемо го прави по-притеснен и изнервен от обичайното. На фона на разговорите му със Зара Тиндал обаче, може да заключим, че май отношенията между Хари и Уилям не са никак розови, колкото и да не ни се иска да повярваме в този развой на събитията. Така ги обичахме онези двама усмихнати младежи, които все се хихикат и подбутват...