Често погледът ни остава за по-дълго върху стройните крака на Кейт Мидълтн, когато е заложила на по-ефирна рокля. Но за съпруга й принц Уилям рядко срещаме коментари относно външния вид, особено свързани с все по-видимата липса на коса.

Авокадото – плодът, който помага при оплешивяване

Плодът, който се бори с оплешивяването

Мнението на специалистите е обнадеждаващо

Оказва се обаче, че херцогът на Кеймбридж е доста популярен в интернет пространството и името му често върви в комплект с определението "секси". Да, колкото и да не ни се вярва, това се доказва с проучване на клиника за козметични интервенции и хирургия от Великобритания.

Те правят анализ на данните от резултатите при Google търсения и откриват, че принц Уилям е наричан "секси" цели 17.6 милиона пъти в различни блогове и статии. И това го поставя на първо място в тяхната своеобразна класация по сексапил, която включва само плешиви мъже.

Снимка 524840

Източник: GettyImages

На второ място след бъдещия английски крал се нарежда боксовата легенда Майк Тайсън, който е определян като секси 8.8 милиона пъти. Джейсън Стейтъм, Майкъл Джордан и изпълнителят Pitbull попълват челната петица, предава Mirror.

Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм - най-привлекателните звездни плешивци

Най-сексапилните звездни плешивци

И защо принц Уилям е на дъното на класацията

Други известни мъже с голо теме, които откриваме в топ 10, са Брус Уилис, Флойд Мейуедър, Вин Дизел и Дуейн Джонсън.