По традиция, всяко лято кралица Елизабет Втора прекарва по-голямата част от своята лятна ваканция в шотландското имение Балморал. Тази година престоят й там бе по-различен, защото към нея и съпругът й Филип за няколко дни се присъединиха и принц Хари, Меган Маркъл и синът им Арчи.

Кралицата отправи към херцогинята на Съсекс покана за гостуване, което да съвпадне с рождения й ден - 4 август. Така и не разбрахме подробности около семейното събиране, но един друг, важен факт, стана публично достояние.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са взели решение това лято да "отложат" иначе обичайното си посещение в Балморал. И най-вероятната причина за това е, че те искат да изчакат Хари и Меган да се приберат в Уиндзор, за да дойде техният ред да си починат на спокойствие при кралицата.

Снимка 433423

Източник: GettyImages

Според експерти по кралския двор, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са останали обидени на принц Хари заради изказването му, че не иска повече от две деца за доброто на планетата. А те имат три...

Кейт Мидълтън, принц Уилям, принц Джордж, принцеса Шарлот и как се забавляват на традиционната регата

Кейт Мидълтън - дива и щастлива

Когато херцогинята се забавлява истински

Маркъл наскоро заяви, че не иска да бъде на корицата на септемврийския брой на английския Vogue, за да не изглежда като самохвалка. А Кейт е била вече в тази роля и вероятно е приела думите й лично, пише The Sun.