Освен херцог и херцогиня и бъдещи крал и кралица, принц Уилям и Кейт Мидълтън са и съпрузи, и родители на три деца. А последната им роля често със сигурност е по-сложна и изтощителна от тази на най-работещите членове на британското кралско семейство.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и на едно мнение ли да за това дали да имат още деца

Когато Уилям и Кейт не са на едно мнение

Ще има ли бебе №4

Както всички други съпрузи и родители, и те имат своите моменти на противопоставяне на мнения и виждания. Това, за което са единодушни е, че искат децата им да имат максимално нормално детство отвън всички ограничения на протокола. А то включва и някои любими на "обикновените" хлапета занимания като компютърни игри например.

Наскоро принц Уилям принц, че синът му принц Джордж е запален геймър, а любимата му игра е Fortnite. Шарлот и Луис са по-малки и все още не проявяват интерес към това занимание, но пък много обичат да гледат детски филми. А на Уилями Кейт се пада тежката задача да ограничават времето им пред екраните в разумни граници, за да избегнат неприятните последствия.

Снимка 511726

Източник: GettyImages

Херцогът на Кеймбридж признава, че и самият той обича да гледа филми и да ги играе игри. Затова и си го представяме като доброто ченге, което позволява повече и често се включва в забавления, а Мидълтън е тази, която трябва да въдворява ред.

Все пак, двамата се опитват да осигуряват колкото се може повече забавления на децата си на открито, свързани предимно с различни спортове.

Друг спорен въпрос между двамата в ролята на родители е колко време трябва да прекарват с децата си. Кейт е на мнение, че се нуждаят от по-чести почивки от официалните си ангажименти, които да съвпадат най-вече с ваканциите на хлапетата, за да могат да прекарват качествено време заедно. Често обаче Уилям се налага да й припомня и колко е важна другата им роля - на херцог и херцогиня, предава Express.

Принц Уилям, принц Хари, Кейт Мидълтън и как херцогинята на Кеймбридж отново помири братята

Кейт отново между Уилям и Хари

И на нея не й е лесно

Със сигурност на Уилям и Кейт им е доста трудно да балансират между всички ангажименти, които са им на плещите. Но и сме сигурни, че винаги съумяват да намерят точния баланс, за да няма ощетени - най-вече това да не бъдат техните деца.