Преди дни Меган Маркъл привлече погледите с доста необичайно за една херцогиня облекло - елегантно палто, спортен клин, спортно горнище и маратонки. Нейното извинение бе, че е много бременна и се е облякла удобно за дълъг път от Ню Йорк до Лондон.

А сега виждаме и Кейт Мидълтън, с която са в негласна конкуренция, захвърлила вечерните рокли и високите обувки, за да облече анцунг и маратонки. И не само облеклото й е изненадващо, но и ситуациите, в които я виждаме.

Снимка 409707

Източник: GettyImages

Че херцогинята на Кеймбридж е спортна натура, нямаме съмнение. Все пак, такава фигура след три раждания със сигурност не се поддържа лесно. Но за първи път виждаме Кейт в действие и се оказва доста добра в не една и две спортни активности.

Снимка 409705

Източник: GettyImages

Двамата с принц Уилям се присъединиха към деца от благотворителна организация в Roscor Youth Village в Северна Ирландия, където има база за всевъзможни спортни приключения. И те не пропуснаха да се включат във всички, редом с децата.

Снимка 409706

Източник: GettyImages

Мидълтън първо показа изненадващи умения във футбола в компанията на няколко хлапета. Към тях се присъедини и Уилям и забавата стана пълна.

Снимка 409710

Източник: GettyImages

Втората част от приключението включваше стрелба с лък, където отново херцогинята изяви желание да демонстрира точност, а всички я аплодираха.

Снимка 409712

Източник: GettyImages

Кейт и децата разпънаха и няколко палатки, след което дойде ред и на състезанията с канута.

Снимка 409713

Източник: GettyImages

Мидълтън явно нямаше притеснение да не се намокри и смело сложи спасителната жилетка.

Снимка 409715

Източник: GettyImages

Съпругът й пък демонстрира умения да пази баланс, ходейки върху дънер. Въобще, голяма веселба падна.

Снимка 409714

Източник: GettyImages

Едно от хлапетата попита Мидълтън дали й харесва да бъде принеса, а тя отговори, че най й харесва да обикаля по света и да се среща с много страхотни деца. Този отговор лесно можем да приемем за искрен, защото на Кейт отдалече й личи колко е щастлива, когато е обградена от хлапета.