Очакванията на всички, че принц Хари ще остане на Острова не само за погребението на принц Филип, но и за рождения ден на кралицата, така и не се оправдаха.

Принц Хари, връщането му в САЩ и защо не остана за рождения ден на Елизабет Втора

Принц Хари пак разочарова кралицата

Бързо при Меган

Херцогът на Съсекс побърза да се качи на самолета за САЩ ден преди празника на баба си, който така или иначе не се отбеляза по традиционния начин заради пандемията. Но той явно е имал и друга причина да се върне при Меган, освен напредналата й бременност и сина им Арчи.

Според източници, цитирани от Page Six, точно на рождения ден на кралицата, 21 април, принц Хари е провел среща с милиардерката и филантрол Уолис Аненберг в частния клуб San Vicente Bungalows в Холивуд, до който достъп има много отбран кръг хора.

В него мобилните телефони и правенето на снимки са забранени, а нарушаването на правилата значи доживотна забрана за достъп.

81-годишната бизнесдама, с която херцогът на Съсекс се е срещнал миналата седмица, е известна с това, че е наследница на медийната империя на баща си. Също така е ръководител на фондация, която подкрепя проекти, свързани с климатичните промени, хуманното отношение към животните и социалната справедливост в Америка.

Снимка 516187

Източник: GettyImages

Очевидно между принц Хари и Аненберг има много общо - както благотворителните и социално ангажирани кампании, така и медийните проекти, с които двамата с Меган очакваме да ни изненадат съвсем скоро.

Принц Хари, принцеса Ан, Софи Есекс и реакцията им при срещата с херцога на Съсекс

Отношението, което принц Хари не очакваше

Каквото повикало, такова се обадило

Ще очакваме и резултата от тази тайна среща, който най-вероятно е свързан с дейността на фондацията Archwell, която отцепниците от кралския двор основаха миналата година.