Завръщането на принц Хари на Острова бе кратко и по тъжна причина - смъртта на принц Филип. Няколко дни херцогът на Съсекс прекара в изолация в доскорошния си дом Frogmore Cottage в замъка Уиндзор, a след погребението на дядо си побърза да се върне в САЩ.

Принц Уилям, принц Хари, погребението на принц Филип и сдобриха ли се двамата братя

Помириха ли се Уилям и Хари

Какво остана скрито

Решението му да не остане дори за рождения ден на кралицата намира все по-логично обяснение. Според източници от двореца, цитирани от Metro, принц Хари се е сблъскал с ледено отношение от страна на много членове на кралското семейство.

На погребението бе забелязан да говори с брат си Уилям и Кейт Мидълтън, а след това стана ясно, че е провел разговор с него и с баща им Чарлз. Но други роднини са избрали да го изолират напълно и да не разменят нито дума с него, като по този начин изразят несъгласието си както с Мегзит, така и с интервюто през Опра Уинфри.

Снимка 438733

Източник: GettyImages

Това са принцеса Ан, дъщерята на Елизабет Втора, както и принц Едуард и съпругата му Софи, графинята на Есекс. Именно те са едни от най-близките хора на кралицата напоследък. И за да защитят честта й, както и тази на цялото семейство, и на короната, те избраха да игнорират отцепника.

По ирония на съдбата, принц Андрю се оказал най-разговорил с принц Хари, защото много добре знае от личен опит какво е да си аутсайдер. Но неговото внимание съвсем не е било достатъчно на херцога на Съсекс, той е затвърдил мнението си, че вече няма място в кралския двор.

Принц Хари, връщането му в САЩ и защо не остана за рождения ден на Елизабет Втора

Принц Хари пак разочарова кралицата

Бързо при Меган

Така се оказва, че сега всички са на страната на кралицата, а Хари е в ролята на този, който се осмели да се изправи срещу нея и да я нарани дълбоко. И за това ще си плаща още дълго и много скъпо.