Животът на принц Хари тотално се промени в последната една година. Той се ожени за голямата си любов Меган Маркъл и двамата вече са горди родители на малкия Арчи. Тримата живеят отделно в своя нов дом - Frogmore Cottage в замъка Уиндзор.

Тази трансформация на по-малкия син на принцеса Даяна определено успя да изненада всички ни. Ясно е, че заслугата е преди всички на съпругата му Меган. Но и принц Хари положи не малко усилия да спечели вниманието и уважението, което заслужава.

Още когато е бил съвсем малък, а принцеса Даяна бе още жива, тя се е притеснявала, че в кралския двор има тенденциозно отношение към двамата й синове. Докато по-големият - Уилям, винаги е бил на преден план, по-малкият - Хари, растял като аутсайдер.

Снимка 433755

Източник: GettyImages

Лейди Ди винаги се е опитвала да поправи тази нечестна за нея ситуация. Но когато тя си отива от този свят, Хари остава без някой, който да се застъпва за него.

Вероятно именно на това се дължат и бурните му тинейджърски години с много купони и алкохол и позакъснялото узряване за отговорностите, които идват с титлата му.

Снимка 428263

Източник: GettyImages

А още детството на Уилям и Хари е белязано от безкрайните слухове за вражда и конкуренция помежду им, която е много по-логична и осезаема днес, а не когато са били на 10 години. Затова раздялата на двете млади, кралски семейства не ни изненадва особено, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл, синът им Арчи и първи официални снимки

Първи снимки от кръщенето на бебе Арчи

Кой е голямата изненада на тях

Едва сега, когато създаде свое семейство и стана баща, принц Хари има свободата да изпъкне, да докаже на кралския двор и на целия свят, че е достоен наследник и притежава всички необходими качества. Едва сега той успя да скъса с образа на вечния аутсайдер.