Мемоарите на принц Хари са в продажба. Обвиненията му към собствените му баща, брат и роднини са известни от няколко месеца. А рейтингът му във Великобритания достига невиждано дъно - цели 64% от британците имат негативно мнение за малкия син на крал Чарлз Трети.

Принц Хари, интервютата за Spare и единствените коментари, дадени от Бъкингамския доврец по случая

Бъкингамският дворец все пак отговори на Хари

Как коментираха интервютата по повод Spare

Дали Spare - книгата му, ще извади очи вместо да изпише вежди, тепърва предстои да видим. Някои медии обаче обръщат внимание на друга телесна част на принц Хари. Говорим за косата му, която според Hello e претърпяла забележителна трансформация.

Едно от твърденията на Хари в Spare се отнасяше до брадата му и това, че му се е наложило да се моли да я носи по време на сватбата си с Меган Маркъл - прецедент за човек с военен ранг, какъвто по онова време е принцът.

Снимка 574882

Източник: GettyImages

Но в интервютата, които предхождаха излизането на Spare, мнозина забелязаха доста по-гъстата коса на Хари, за която повечето хора решиха, че е била присадена. Hello са си направили труда да потърсят експерт в тази област, който да коментира случая.

Снимка 570965

Източник: GettyImages

"Косата на принц Хари определено изглежда повече и по-гъста от последните пъти, когато сме го виждали", казва Джей Дарамши от Sky Clinic. Според него става дума или за трансплантация, или за нехирургическа възстановяваща процедура.

анкета

Какво мислите за автобиографичната книга Spare на принц Хари?

Виж резултати

Пълни лъжи, само търси слава 16.3%

Да си гледа Меган и да си затваря устата 30.4%

Крайно време беше някой да натрие носа на британския кралски двор 26.4%

Не ме занимавайте с глупости 26.9%

Снимка 598524

Източник: GettyImages

Според Дарамши принцът по-скоро е прибегнал до второто - възможно е да е избрал PRP плазмотерапия или да е прибегнал до мезотерапия на скалп. "Много ефективни методи за намаляване на оплешивяването и увеличаване на гъстотата на косата."