Коледните празници са времето, което прекарваме със семейство. Но тази година ще са малко по-различни - както за всички нас, така и за някои кралски особи.

От няколко месеца принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се установиха зад океана. Това е най-дългият период, в който по-малкият син на принцеса Даяна е далеч от кралския двор. И няма изгледи скоро да се връща там.

Въпреки хилядите километри разстояние, Коледа се оказа подходящ повод за Хари и брат му Уилям да поизгладят отношенията си. Така и не разбрахме какви точно са те след Мегзит, но за всички е ясно, че известно напрежение е имало.

Снимка 499219

Източник: GettyImages

В последно време обаче двамата братя водят чести телефонни и видеоразговори, като херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били силна опора за Хари и Меган след спонтанния аборт, който са преживели през лятото.

А сега двете кралски двойки са решили да си разменят коледни подаръци в знак на добри намерения едни към други. Преди дни Маркъл и съпругът й са забелязани на коледен шопинг близо до дома им в Калифорния и даровете за Уилям, Кейт и трите им деца най-вероятно вече пътуват към Кенсингтън, предава Mirror.

Снимка 490084

Източник: GettyImages

Според кралския биограф Андрю Мортън, херцогинята на Съсекс е написала и лични послания за малките Шарлот, Джордж и Луис. А в замяна двамата с Хари, както и синът им Арчи, също ще получат специални подаръци.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще станат ли милиардери

Ще станат ли Хари и Меган милиардери

Колко светло е бъдещето им

По Коледа пък херцогът и херцогинята на Съсекс планират видеоразговори с членовете на кралското семейство, докато са около празничната трапеза само с майката на Маркъл. Това определено са едни мили жестове на примирие между двамата доскоро неразделни братя, които се надяваме да не бъдат само за по празниците.