Преди година, на 8 януари 2020, принц Хари и Меган Маркъл обявиха изненадващото си решение да напуснат кралския двор и да заживеят изцяло нов живот. Днес, 12 месеца по-късно, те имат дом зад Океана и няколко мултимилионни договора, а интересът към тях е все така голям.

Принц Хари, Меган Маркъл и сделката за подкаст, която сключиха със Spotify

Откъде Хари и Меган ще приберат още милиони

Вече няма да ни липсват

Няма спор, че решението за Мегзит промени завинаги кралския двор. По-малкият син на принц Чарлз и Даяна Спенсър намери начин най-сетне да излезе от сянката на по-големия си брат и да заблести със собствена светлина, въпреки че плати доста висока цена - отказването от престола.

"Прогресивната нова роля", както Хари и Меган сами я описаха, е свързана преди всичко с финансовата независимост, която двамата винаги са искали да имат, защото от нея следва и независимост на действията.

Снимка 512680

Източник: GettyImages

Днес те вече я имат, а някои анализатори дори прогнозират, че след някоя и друга година може да станат и милиардери, ако си изиграят правилно картите.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще станат ли милиардери

Ще станат ли Хари и Меган милиардери

Колко светло е бъдещето им

Но както всичко останало в света през 2020 г., и плановете на херцога и херцогинята на Съсекс не успяха да се осъществят така, както те си бяха намислили. Все още очакваме официалния старт на дейността на благотворителната им организация Archewell. Компанията им Archewell Studio обаче направи своята премиера с подкаста, който двамата ще водят, предава People.

Е, не им се получи и желанието да балансират живота си между САЩ и Великобритания, което бяха заявили след Мегзит. Кризата с COVID-19 им попречи да се върнат поне веднъж на Острова в последните девет месеца, за да не нарушават препоръката за избягване на несъществени пътувания. Очакванията обаче са при първа възможност принц Хари да долети в Лондон, за да се срещне очи в очи с баба си.

Снимка 512679

Източник: GettyImages

Въпреки всички трудности, очаквани и неочаквани, които се изпречиха на пътя им през последните месеци, Хари и Меган със сигурност не съжаляват за решението си да напуснат кралския двор, защото получиха най-голямата награда - своята свобода.