Откакто се преместиха в новия си дом, а скоро след това станаха и родители, принц Хари и Меган Маркъл предпочитат да прекарват цялото си време във Frogmore Cottage.

Имението, което се намира в рамките на замъка Уиндзор, е обект на сериозен интерес, защото там живее най-коментираното семейство в света. И те знаят това много добре, затова и са предприели съответните мерки.

Снимка 422249

Източник: GettyImages

Територията на замъка е добре подсигурена от най-високото ниво на охрана. Но от няколко дни там има още един екип гардове, които обикалят около високата ограда. Оказва се, че това са личните охранители на новородения Арчи Харисън.

Той е бебето, за което всички говорят, затова и с раждането му вече има ясно изготвен план как да му се подсигури най-добрата охрана. В него се определя степента на заплаха, както и различни фактори, като мястото, където ще расте, които трябва да се имат предвид, пише New Idea.

Меган Маркъл, една среща на випуска и за какво се извини херцогинята

За какво се извини Меган Маркъл

Поредният правилен ход

Едно е сигурно - при публичните изяви на бебе Арчи броят на охранителите около него, херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъде доста повече от този, който бе до този момент. Но това не е необичайна и извънредна мярка, а напълно в реда на нещата за кралския двор.