От няколко седмици принц Хари и Меган Маркъл живеят своя нов спокоен живот в Канада. Но това не значи, че нямат никакви ангажименти, оставащи обаче далеч от медийното внимание. 

Преди дни херцогът и херцогинята на Съсекс са пътували до САЩ, за да присъстват на събитие в Маями. На него принц Хари е бил поканен, за да говори за важността на психичното здраве, което е и една от водещите му каузи.

Говорейки пред публика, съставена изцяло от богати, известни и успешни хора, той е признал, че му се е наложило да посещава психотерапевт, за да успее да се справи с травмата от смъртта на майка му Даяна. Не е пропуснал и темата за медийния натиск, на който са били подложени във Великобритания.

Снимка 459563

Източник: GettyImages

Но този ангажимент е доста по-малко интересен от вечерята, която го е последвала. Според Page Six, Хари и Меган са се срещнали с Дженифър Лопес и годеника й Алекс Родригес в популярен ресторант в Маями.

Не е ясно точно откога датира приятелството между двойките, но според източниците на изданието, Джей Ло и Алекс са поканили Хари и Меган в дома си в Маями заедно с Арчи, за да прекарат повече време заедно на спокойствие.

Меган Маркъл, предложенията към херцогинята и как може да спечели 100 милиона долара

Ще станат ли Хари и Меган милиардери

Голям късмет имат

Херцогът и херцогинята на Съсекс са пътували до Щатите с частен самолет и най-вероятно са отседнали в дома на близката приятелка на Мaркъл - Серина Уилямс. Явно подобни пътувания ще са все по-чести за тях и все по-интересни - за нас.