15 декември е важна дата в последните ангажименти на Кейт Мидълтън тази година - за тогава е насрочен специалният коледен концерт в Уестминстърското абатство в Лондон, който тя организира и в който участва като пианистка.

Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan , част 2

Най-големите разкрития в Harry & Meghan , част 2

Има ли расизъм в двореца

На 15 декември обаче има и друго събитие, което следящите кралското очакват с нетърпение - останалите три епизода от документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл по Netflix. Първите три епизода бяха излъчени на 8 декември, когато принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха в САЩ.

Дали това неочаквано съвпадане на пускането на Harry & Meghan със събития на принца и принцесата на Уелс са случайни няма да гадаем. Но ще погледнем какво ни очаква от епизодите за херцозите на Съсекс тази седмица.

Снимка 587147

Източник: GettyImages

От трейлъра разбираме, че явно по-агресивните разкрития ще бъдат именно в тях. "Не просто бях хвърлена на вълците. Те бяха целенасочено хранени с мен", казва Меган по повод това, че кралското семейство е свалило официалната охрана на двойката.

"Трябва да се махнем от тук", пък коментира принц Хари по същия повод. И след отправя ново обвинение към двореца. "Те бяха щастливи да лъжат, за да предпазят брат ми. Но не пожелаха да кажат истината, за да защитят нас."

В каква точно лъжа обвинява семейството си принц Хари вероятно ще научим на 15 декември. Тогава по Netflix излизат четвърти, пети и шестият финален епизод на Harry & Meghan. Първите три са налични за стриймване в момента.