На 19 май 2018 г. целият свят гледаше в принц Хари и Меган Маркъл, които се венчаха на бляскава церемония в замъка Уиндзор. Всичко премина по протокол, но, оказва се, най-важната подробност е била пазена в тайна до онзи ден, 7 март 2021 г.

Меган Маркъл, принц Хари, Опра Уинфри и разкритията за кралския двор

Меган пред самоубийство заради кралския двор

Тежки спомени и обвинения

В интервюто с Опра Уинфри херцогинята на Съсекс за пръв път разкри, че двамата с принц Хари всъщност са си казали "да" и са станали законни съпруг и съпруг три дни преди всички да я видят като булка.

"Това нещо, спектакълът, той е за света... Но ние искахме нашият съюз да бъде само между нас", казва Меган. На тайната церемония в двора на дома им не е имало свидетели, само свещеникът, който ги е венчал. Така истинските обети, които са си разменили, си остават само за тях.

Снимка 521900

Източник: GettyImages

Сега, когато вече не са част от кралското семейство, Хари и Меган имат възможността да живеят по-"автентично", което е наистина важно за тях. Да живеят обикновен живот за някои може да не звучи толкова вълнуващо, но за тях двамата е било основна цел.

Съпрузите най-сетне имат възможността да се наслаждават на своето интимно време като двойка и това ги кара да бъдат истински щастливи.

"Сега сме от другата страна - не оцеляваме, а процъфтяваме", казва бившата актриса.

Принц Хари, принц Чарлз и признанията на херцога на Съсекс за отношението към него след Мегзит

Принц Хари с истината за Уилям и Чарлз

Когато станеш никой

По време на интервюто бе излъчено и кратко видео от личния им архив, на което виждаме как Меган и Арчи си играят на брега на океана, а Хари ги снима. Той призна, че това е единственото важно за него в момента - ценните мигове със семейството.