На всички е ясно, че отношенията между "аутсайдерите" принц Хари и Меган Маркъл, и останалите членове на английското кралско семейство са обтегнати. Това обаче е възможно да се промени, защото Хари и Меган отново изненадаха всички.

Принц Хари, Меган Маркъл, речта му пред ООН по случай Деня на Нелсън Мандела, и спомените за Африка

Принц Хари с интимно признание за Меган Маркъл

При това - направено в официална реч пред ООН

Говорител на херцозите на Съсекс обяви, че те се завръщат в Европа само месеци след предишното си посещение.

Принцът и съпругата му ще пристигнат във Великобритания в началото на септември. На 5-и ще са в Манчестър, където ще участват в One Young World Summit, ден по-късно летят за Дюселдорф, където ще е поредното издание на Invictus Games, а на 8-и септември са отново в Англия за Well Child Awards.

И трите събития са част от благотворителните каузи, които херцозите на Съсекс подкрепят. One Young World събира млади лидери от над 190 страни, Invictus Games е спортно събитие за военни ветерани, а организацията Well Child подпомага тежко болни деца от Великобритания.

Последното посещение на Хари и Меган в родината му беше през юни тази година, когато двамата пристигнаха с двете си деца за празненствата по повод Платинения юбилея на кралицата. Тогава Елизабет II и принц Чарлз за първи път се запознаха с едногодишната Лилибет, припомнят ни от People.