Вече стана ясно, че първата роля на Меган в шоубизнеса след напускането на кралския двор е в озвучаването на документален филм на Disney за слонове, който ще излезе след броени дни. А предложенията към нея и съпруга й не спират да валят.

Едно от най-интересните идва от продуцента на "Семейство Симпсън". Анимационният сериал, който предрече редица събития от модерната ни история, може да се обогати с два напълно нови персонажа - тези на Хари и Меган. Ако те се съгласят за участие, разбира се.

Продуцентът Ал Джийн заяви, че с екипа му са коментирали, че кралската двойка им се вижда най-подходяща за гост персонажи. Все пак, Маркъл има видим афинитет към озвучаването и това би била още една възможност да се изяви.

За "Семейство Симпсън" е обичайна практика да има гост-звезди за един или няколко епизода, като техните образи се преплитат със сюжета.

Принц Хари, Меган Маркъл и сбогуването им с кралския живот

Сбогуването на Хари и Меган с кралския живот

До нови срещи

Сериалът, който сега се изпъчва по Disney+, иска да привлече и Грета Тунберг в ролята на приятелка на сестрата на Барт Лиза и двете да се борят за доброто на планетата, пише Page Six.