Все още нямаме никаква яснота как ще протече животът на принц Хари и Меган Маркъл след решението им да напуснат кралския двор. Преговорите продължават, подробностите се доизясняват, а единственото ясно засега е, че херцогинята на Съсекс се чувства много по-добре в Канада, отколкото във Великобритания.

Само до преди няколко месеца обаче, тя и съпругът й Хари изглеждаха като перфектните обитатели на Frogmore Cottage - имението в рамките на замъка Уиндзор, което им бе подарено за сватбата.

То претърпя сериозен ремонт за няколко милиона преди раждането на сина им Арчи. А сега изглежда, че ще стои празно...

Скоро след обявяването на решението на Хари и Меган да заживеят нов живот стана ясно, че те искат да задържат Frogmore Cottage, за да отсядат там, когато са на Острова. Изглежда обаче това няма да се случва често, което налага и известни рокади.

Част от персонала в имението вече са освободени от задълженията си към херцога и херцогинята на Съсекс и са пренасочени в други имоти на кралския двор. Други са предупредени, че вече нямат нужда от техните услуги, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и отразяването на поведението им в британските медии

За Кейт може, за Меган - не

Двойният стандарт за херцогините

Това е ясен знак, че Хари и Меган планират да прекарват повече време в Канада, отколкото във Великобритания, където явно вече ще се чувстват като на гости, а не като у дома си.