В понеделник, 13 януари, в имението Сандрингам се проведе спешна среща, след която стана ясно, че кралица Елизабет Втора приема решението на принц Хари и Меган Маркъл да заживеят своя нов, независим живот.

По първоначална информация, херцогинята на Съсекс трябваше да се включи в преговорите по телефона. От довреца обаче потвърдиха, че това не се е случило.

Горе-долу по същото време, по което принц Хари е бил подложен на кръстосан огън, Маркъл е засечена да шофира сама в неизвестна посока. Нещо, което няма как да си позволи на Острова.

Вчера пък, на 14 януари, херцогинята на Съсекс се качи на малък самолет за полет, продължил едва 20 минути, за да посети кризисен център за жени в един от най-бедните квартали на Ванкувър. Тя бе усмихната и видимо щастлива от новото си ежедневие. А този ангажимент е един от много, които тепърва й предстоят.

Снимка 461607

Източник: Facebook / Downtown Eastside Womens Centre

В момента Меган води обикновения живот, за който си мечтае в последните месеци. Според източници, тя е страдала от следродилна депресия и чувство на тревожност. Състояния, които са се задълбочили от засиления интерес към нея.

Затова сега тя се нуждае от време само за себе си, съпруга си и сина си, за да може да се почувства отново добре. А във Великобритания е била нещастна и дори не могла да спи добре, защото постоянно мислила за бъдещето си, споделят нейни приятели.

Именно затова се смята, че посещенията на Меган на Острова ще са по-скоро редки и кратки, отколкото реципрочни на времето, което ще прекарва в Канада. Вероятно Хари ще е този, който ще пътува по-често.

Принц Хари, Меган Маркъл, Burger King, IKEA и рекламата с оттеглянето от кралския двор

Кой си прави реклама на гърба на Хари и Меган

Остроумен начин да се възползваш от скандала

Херцогинята на Съсекс вече е подписала договор с Disney за озвучаване на детски филми - нещо, с което се е занимавала и преди да се запознае с него. А предложенията към нея тъперва ще пристигат.