Хари и Меган бяха в Европа и това определено беше голямо събитие на фона на факта, че живеят в Калифорния и не са в блестящи отношения с кралското семейство, намиращо се във Великобритания.

Участниците в Invictus Games в подкрепа на принц Хари - защо недоволстват срещу кралския двор

Кой застана зад Хари и Меган и срещу кралския двор

Отново всичко е лично

Двамата може и да не посетиха Острова, но това не означава, че след края на игрите Invictus в Дюселдорф не са се срещнали с някой от семейството. Според различни източници херцозите на Съсекс са предприели кратко и тайно пътуване до Португалия.

Двамата са кацнали в страната от Германия, след което са се отправили към град Мелидеш в провинция Алентежу. Изборът на място съвсем не е случаен - именно там от 2022 г. живеят през голяма част от годината принцеса Йожени и съпругът й Джак Бруксбанк.

Снимка 575912

Източник: GettyImages

Причината е, че Бруксбанк започна да работи в маркетинг отдела на Costa Terra Golf & Ocean Club - луксозен голф курорт в областта. Братовчедите Йожени и Хари още от малки поддържат добри отношения помежду си.

Снимка 573748

Източник: GettyImages

Макар и кратка, спирката в Португалия се е превърнала в мини романтична ваканция за Хари и Меган, които пътуваха до Европа без децата си - четиригодишният Арчи и двегодишната Лилибет, пишат Nova Gente.