Че принц Хари и Меган Маркъл ще се насочат към шоубизнеса след напускането на кралския двор, ни беше ясно отдавна. Но не очаквахме толкова скоро да видим херцога на Съсекс в звукозаписното студио. И то не с кого да е, а с Джон Бон Джоуви.

В последните дни на месец февруари принц Хари пристигна в Лондон за няколко предварително уговорени ангажимента. Един от тях бе част от подготовката за Invictus Games - игрите за военни ветерани и инвалиди, които той организира от вече няколко години.

Сега херцогът си има още един верен съюзник в начинанието в лицето на Бон Джоуви. Двамата се срещнаха на улица "Аби Роуд", където се намират и едноименните студиа.

Снимка 469589

Източник: GettyImages

Това място в Лондон стана известно по целия свят благодарение на музикантите от Бийтълс и снимките за корицата на техен албум, заснети именно на пешеходната пътека на тази улица.

Принцът, Джон Бон Джоуви и двама от участниците на игрите пресъздадоха легендарния кадър напук на дъжда, който се изля. След това Хари и изпълнителят се отправиха към студиото, за да запишат съвместното си парче, пише Hello.

Снимка 469587

Източник: GettyImages

Песента е написана специално за повода от Бон Джоуви и носи името "Unbroken". В изпълнението й ще се включи и специален хор, съставен само от военни ветерани, а тяхното участие с Хари е само черешката на тортата на проекта. Тазгодишните игри ще се проведат през месец май.

Принц Хари, събитието в Единбург и как се представи херцогът на Съсекс

Хари вече не иска да е принц

Хари, просто Хари

Междувременно американският изпълнител не пропусна да изрази своята подкрепа за принц Хари и решението, което взеха със съпругата му. Той заяви, че разбира напълно желанието им за лично пространство, въпреки че не може и да си представи какво е да си на негово място