Скандалите около принц Хари и Меган Маркъл позатихнаха след напускането им на кралския двор, но все се намира някой, който да върне спомените към един или друг неприятен момент, свързан с тях.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, пътуването им до САЩ и ще се срещнат ли с принц Хари и Меган Маркъл

Ще се събере ли отново Фантастичната четворка

Уравнение с много неизвестни

В интервюто, което дадоха през март пред Опра Уинфри, херцогът и херцогинята на Съсекс в прав текст отправиха обвинения в расизъм към неназован член на кралското семейство, който е правил подмятания относно цвета на кожата на сина им Арчи.

Впоследствие се появиха различни предположения кой точно си е позволил подобни коментари, като основно паднаха върху принцеса Ан, дъщерята на Елизабет Втора. Според новата книга Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan на Кристофър Андерсън обаче, принц Чарлз е този, който се е интересувал колко тъмна ще е кожата на внучето му.

Снимка 516641

Източник: GettyImages

Тази информация идва от източник, близък на кралското семейство, най-вероятно част от персонала на херцога и херцогиня на Корноул. Той е чул как една сутрин на закуска, скоро след обвяването на годежа на Хари и Меган, принц Чарлз е казал на съпругата си Камила, че се чуди как ли би изглеждало детето им.

Камила първоначално не схванала какво иска да й каже и отвърнала, че ще бъде "прекрасно". А той пояснил, че се интересува от цвета на кожата на бъдещия им наследник, предава People.

Според говорители на Clarence House, това са пълни измислици, които дори не заслужават да бъдат коментирани. В последното си интервю пък авторът на книгата заяви, че коментарите на принц Чарлз са били напълно добронамерени и "изкривени" от служителите на двореца.

Принц Чарлз, Камила Паркър, посещението им в Йордания и срещата с кралица Рания

Когато Камила срещне Рания

Кралско посрещане

По думите му, бъдещият английски крал просто се е размечтал как би изглеждало едно дете, плод на любовта на красива американка, смес от две раси, и най-известния рижав мъж. А не, че се е притеснявал дали поредният наследник на короната няма да бъде с тъмен цвят на кожата.