Принц Чарлз и Камила Паркър може да са най-спорната двойка в кралския двор, но в последните години успяха сериозно да поизлъскат имиджа си и да си спечелят доста фенове. Двамата демонстрират завидно чувство за хумор, когато са заедно по събития, и е очевидно, че помежду им има синхрон.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз, Камила Паркър и появата им на световната премиера на "Смъртта може да почака"

Кейт в целия си блясък на премиерата на "Смъртта може да почака"

Звездата на вечерта

Е, не във всяко отношение, разбира се, защото иначе не би било интересно. В последното си интервю пред Гери Халиуел херцогинята на Корнуол разкри малко повече за това що за човек е принц Чарлз и какво смята, че той трябва да промени в себе си.

По думите на Камила, бъдещият английски крал е "пълен работохолик". И въпреки че е на почти 73 години, той е много по-зает, отколкото на нея би й се искало. Но няма никакви изгледи в скоро време работните му ангажименти да намалеят - дори напротив.

Снимка 551808

Източник: GettyImages

Основната кауза, с която принц Чарлз се е ангажирал, са климатичните промени. Именно с тях са свързани и следващите няколко ангажимента на херцога и херцогинята на Корноул. И дори Камила да смята, че съпругът й трябва да забави малко темпото, тя винаги е до него и го подкрепя, предава People.

Принц Чарлз, Кейт Мидълтън и какви са отношенията между двамата

Колко важна е Кейт за Чарлз

Приятели или не съвсем

Със сигурност вече и е разбрала, че с него на глава няма да излезе. А и принц Чарлз винаги е бил човек на дълга, точно като баща си принц Филип, чието дело продължава.