Подготвяйки се за ролята си на бъдещ монарх на Великобритания, принц Чарлз следва стриктно стъпките на своята майка. Това включва сериозно увеличаване на броя ангажименти годишно, но и някои доста по-приятни занимания.

В кратко видео за откриването на Олимпийските игри през 2012 г., кралицата си партнира с тогавашния Джеймс Бонд Даниел Крейг и определено добре им се получи.

А сега въпросът на дневен ред е дали ще видим сина й принц Чарлз в новия филм за агента, който се очаква да излезе през следващата пролет.

Снимка 437489

Източник: GettyImages

През юни Чарлз посети снимачната площадка на филма и се смята, че именно тогава е провел бързи преговори за своето появяване на кино продукцията.

Той е олицетворение на всичко британско, фен на бързите и ретро автомобили, а участието му със сигурност ще повдигне рейтинга на 25-я филм за Джеймс Бонд.

Рами Малек, Bond 25 и какви условия е поставил актьора, за да участва във филма за Джеймс Бонд

Условията на Рами Малек, за да участва в Bond 25

Претенциите на един носител на Оскар

Участието на принц Чарлз се договаря като камео роля - неочаквано и кратко появяване на известна личност, която играе себе си. А ако това наистина се случи, следващата мишена на продуцентите ще са принцовете Уилям и Хари, пише Daily Mail.