Освен прословутата целувка уста в уста, с която Никол Кидман го поздрави по време на наградите Емми през 2017 г., не знаем почти нищо за личния живот на Александър Скарсгаард. Затова и новината, че е станал баща, идва съвсем неочаквано.

Актьорът (на земята) на премиерата на Infinity Pool

Източник: GettyImages

Актьорът (на земята) на премиерата на Infinity Pool

46-годишният шведски актьор, който още тази седмица може да гледаме във финалния сезон на "Наследници" по НВО Мах, потвърди, че има бебе, пред ЕТ. Това стана на червения килим на премиерата на сериала в Ню Йорк на 20 март.

Което не означава, че бебето се е родило сега. Всъщност половинката му - 43-годишната шведска актриса Тува Новотни, съобщи, че е бременна още през април миналата година по време на наградите ELLE В родината й.

Снимка 611285

Източник: GettyImages

Явно бебето се е родило в края на 2022 г., както потвърждават някои папарашки снимки на двойката Скардгаард-Новотни от Ню Йорк. На тях са двамата с бебешка количка. За момента не се знае нито полът, нито името на детето.

Това е първо дете за Александър, най-големият син на Стелан Скарсгаард ("Мамма Миа", "Тор: Любов и гръмотевици"). Тува Новотни пък има 16-годишна дъщеря Ела от предишна връзка.