Не е нужно човек да следи много изкъсо профила на Поли Недкова в Instagram, за да разбере, че актрисата не само е в чудесна форма, но и обича да опитва нови неща.

Така например от последния ѝ пост в социалната мрежа разбираме, че Недкова се е записала на тренировка по пол денс. И от краткото видео, което е споделила, виждаме, че ѝ е доста трудно.

Не само физическото натоварване, но пазенето на равновесие след няколко завъртания. В описанието към поста Поли Недкова пише, че е искала да пробва пол денс още от 2020 г., но едва сега е намерила време и достатъчно мотивация.

"Много по-сложно е отколкото изглежда и поне триста пъти си благодарих, задето ходя на фитнес." Актрисата от сериала "Съни бийч" допълва, че е получила много похвали от треньорката си, която ѝ е казала, че изглежда така сякаш тренира от поне месец.

Кери Бърнет - тя е баба на 53, но е и една от най-добрите танцьорки на пилон

Тя е на 53, баба е и e една от най-добрите танцьорки на пилон

Забележителната история на Кери Бърнет

Поли Недкова пояснява, че това е сериозен и много натоварващ спорт и е започнала да уважава много повече хората, които "умеят да правят всички онези сложни възли и акробатични номера във въздуха, докато се въртят с главата надолу".