Не са редки случаите, в които популярни личности правят грешки и нарушават закона. Джъстин Тимбърлейк пък е едно от последните нови попълнения към отбора на известните, които са имали проблеми със закона.

Изневерявал ли е Джъстин Тимбърлейк на Камерън Диас с Playboy момиче

Изневерявал ли е Джъстин Тимбърлейк на Камерън Диас с Playboy момиче

Ето какво твърди едно от "зайчетата"

Вчера, 18 юни, изпълнителят е бил арестуван в Ню Йорк, защото е употребил алкохол, а след това се е качил зад волана на автомобила си и е шофирал в нетрезво състояние.

От доклада на полицията става ясно, че 43-годишният Тимбърлейк не е спрял на знак STOP, а също така не е спазвал лентата за движение. Това поведение е довело до спирането на автомобила му от полицията.

След като е било установено, че е употребил алкохол, Джъстин Тимбърлейк е бил откаран в районното, където е прекарал нощта и е бил освободен на сутринта. Бързо бе разпространена и снимка след задържането му (виж по-горе).

От документите по случая става ясно, че очите на изпълнителя са били кървясъли и от него се е носела силна миризма на алкохол. Говорът му също е бил забавен и се е представил зле на всички стандартни полеви тестове за трезвеност, пише The Hollywood Reporter.

Джъстин Тимбърлейк също така първоначално е отказал да направи тест с дрегер и е заявил на полицаите, че е изпил само едно мартини, пише People. Изпълнителят ще трябва да се яви в съда на 26 юли, за да бъде разгледан случаят му.

Бритни Спиърс след аборта от Джъстин Тимбърлейк - какво мисли сега певицата за бившия си

20 години след аборта - какво мисли Бритни Спиърс за Джъстин Тимбърлейк сега

Неочаквани откровения от певицата

Още този уикенд Тимбърлейк има насрочени два концерта в United Center в Чикаго и още два в Madison Square Gardens на 25 и 26 юни. Те са част от турнето му Forget Tomorrow World Tour, което е в подкрепа на шестия му студиен албум Everything I Thought I Was.