Миналата година направо си беше каръшка за певицата Пинк, която трябваше да се пребори със счупване на глезена, стафилококова инфекция и COVID-19.

Пинк, COVID-19, счупването на глезена, стафилококовата инфекция и каръшката 2020 година

Каръшката 2020 година на Пинк

Какво още може да й се случи

Тази обаче започва добре за нея. Съвсем скоро, на 23 май, в театър Microsoft в Лос Анджелис ще бъдат раздадени музикалните награди на сп. Billboard, а Пинк ще бъде удостоена с приза "Икона". Другото, което се знае със сигурност, е че Ник Джонас ще бъде водещ на церемонията.

Призът „Икона“ се присъжда на изключителни артисти, постигнали върхови постижения в класациите на Billboard и оставили незаличим отпечатък в музиката. 41-годишната изпълнителка е и най-младият носител на наградата до момента.

Освен че ще получи почетна награда като изпълнител с изключителни постижения в чартовете на Billboard и оставил траен отпечатък върху музиката, Пинк ще се представи и със свое изпълнение на шоуто, пише Billboard. Изпълнителката не е пяла на церемонията за музикалните награди на Billboard от пет години.

"Като малко момиче винаги съм мечтала да бъда певица и да споделям любовта си към музиката със света. За мен е чест години по-късно да получа наградата "Икона" на Billboard, присъединявайки се към музикални идоли като Шер, Гарт Брукс, Джанет Джексън, Стиви Уондър", споделя Пинк.