На всеки му се случва да затъне в нездравословни навици и да остави спорта на заден план. Това веднага се отразява негативно на тялото, разбира се, и следва момент на пробуждане, че нещата не са както трябва.

Павел Николов-Pavell, рожденият му ден и равносметката

Pavell на 30 - губи ли пламъка от началото на кариерата си

Кариерата, музиката и приятелите

Точно така се е случило и при Павел Николов-Pavell. От профила на изпълнителя в Instagram разбираме, че през последните месеци е започнал да обръща по-голямо внимание на формата си.

Pavell сподели видео, на което виждаме снимки от преди да започне да тренира и да се храни здравословно и такива след това. 

Изпълнителят пише, че се е чувствал много зле и дори не обръща внимание на това как е изглеждал. Защото според него външният вид трябва да е от значение за човека, до когото си ляга вечер, а неговата половинка не е преставала да го гледа влюбено.

"Три години преяждане, живот на дивана, видео игри буквално по цял ден, нула физическа активност, нула самочувствие."

Pavell допълва, че физическото здраве е пряко свързано с менталното, а "функционалността на тялото променя качеството на живот". Изпълнителят пояснява, че от четири месеца е променил навиците си радикално и сега, когато е почти на 35 години, се чувства по-силен от всякога.

Диляна Попова, Pavell & Venci Venc, “Призрак” и участието на модела в клипа на песента

Диляна Попова - нежна, чувствена и секси като Муза

"Призрак" - любовната изповед на Pavell & Venci Venc

"И не правя този пост, за да ви надъхам да го направите и вие. Правя го, за да надъхам себе си да не спирам. Най-доброто предстои", завършва той.