Харесваме Паулина Порижкова по много причини, като една от тях е, че моделът винаги се старае показва живота такъв, какъвто е в действителност, а не само подбраните хубави моменти от него.

Паулина Порижкова, голата ѝ снимка и какво иска да каже с нея

Какво иска да ни каже с голата си снимка Паулина Порижкова

Моделът с нови откровения

Не всички известни личности са като нея, но определено могат да взимат пример. Порижкова например не крие, че ѝ е трудно да намери правилния човек до себе си.

В интервю за Red Table Talk - предаването на Джейда Пинкет Смит, 57-годишната Порижкова казва, че на нейната възраст е много трудно да намериш сродна душа. Като прави сравнението с басейн, който по-скоро е се е превърнал в малка мръсна локва.

Пояснява също, че изборът от мъже на нейната възраст, които искат да спят с жени на нейната възраст, не е особено голям. А се оказва, че шансът такъв мъж да е бил с някоя от приятелките ѝ е и много голям.

В предаването Паулина Порижкова говори и за сексуалния тормоз, с който се е сблъскала още като тинейджър. Тя си спомня, че когато е била на 15, е получила работа като модел за фотосесия. Именно тогава е видяла за първи път пенис, пише People.

Паулина Порижкова, снимката на лицето ѝ и как коментарите на един пластичен хирург я ядосаха

Как един пластичен хирург ядоса Паулина Порижкова

Моделът отвръща на удара

Моделът пояснява, че е седяла пред огледало, докато гримьорите са я гримирали, когато изведнъж зад нея се е появил фотографът, който е поставил пениса си на рамото ѝ. Порижкова казва, че в началото не е осъзнавала какво точно се случва.