Приживе Джако бе горещо обичан от феновете си по цял свят, но и ненавиждан от мнозина. До ден днешен циркулират слухове около личността му, а наскоро дори звездата с неговото име на "Алеята на славата" е била надраскана с графити.

Тук обаче има малка уловка. На Алеята има две звезди, гравирани с името Майкъл Джаксън, като едната е на поп звездата, а другата на британски радио водещ. В случая надрасканата звезда принадлежи на втория Майкъл. 

Дъщерята на Джако Парис Джаксън обаче не се посвени да конфронтира деянието в Instagram, за което получи подкрепа и от други звезди в социалната мрежа.

20-годишната Парис грабна материали за почистване и реши сама да се погрижи за запазването на честта на името на баща й.

"Някои хора нямат никакво уважение. Разбирам, че има разлика между радио емблемата и грамофонната плоча, но името си е име", написа Парис под снимката си в Instagram.

Разликата в двете звезди на Алеята всъщност е очевидна за разбирачите, тъй като звездата на Джако има грамофнна плоча, а тази на адаша му - радио микрофон.

Въпреки това, постъпката на Парис буди голямо уважение. Самата тя неколкократно е бранила името на баща си пред медиите, като преди време британско телевизионно шоу бе спряно от ефир, заради цинично отношение към образа на поп звездата, което не беше по вкуса на младата дама.