През последните няколко седмици Памела Андерсън разголва душата си. 55-годишната звезда от "Спасители на плажа" успя да привлече вниманието към себе си с премиерата на документалния си филм Pamela, a love story, чиято премиера беше на 31 януари в Netflix. По това време се появи и автобиографията ѝ Love, Pamela, която разглежда отношенията ѝ с децата, любовния живот и работата.

Памела Андерсън, Pamela, a love story, Love, Pamela и скандалните подробности от живота й в интервюто за Variety

Памела Андерсън проговори - за изнасилванията, за малтретирането и за бурния си живот (и за тройката на Джак Никълсън)

Шокиращите откровения на актрисата пред Variaty

Излезе и интервюто ѝ за Variety, в което Памела раказва за малтретирането ѝ като дете, за изнасилванията и за бурния ѝ живот и кариера. Актрисата дори споменава как се е натъкнала на тройката на Джак Никълсън с две дами преди години в имението на Playboy.

Освен душата си обаче, Памела Андерсън е решила да разголи и тялото си. Прави го за Interview Magazine. Виждаме я само по екстеншъни да лежи на малко диванче по корем. Легнала в тази поза, успява да прекрие почти всичко, освен голото си дупе. Андерсън позира гола по прозрачни обувки на платформа Pleaser, а ръцете ѝ са събрани, сякаш за молитва.

Нейните платинени кичури, достойни за Рапунцел, които са дело на фризьора Роб Талти, падат върху голото ѝ тяло и се спускат чак до пода. Андерсън, която избира да носи привидно вдъхновена от "Спасители на плажа" червена рокля за премиерата на нейния документален филм, разговаря с Ронан Фароу в откровено интервю, разказвайки за всичко - от католическото ѝ възпитание до новите ѝ мемоари и дали образът ѝ на секс бомба отговаря на действителността за нея.

"Аз съм виновна", казва тя на Фароу, който пита Андерсън дали "карикатурният ѝ образ" в поп културата "е нещо, което ѝ е натрапено". "Създадох герой и той нахрани чудовището, така че не се чувствам като жертва. Чувствам се късметлийка", категорична е Памела Андерсън.

Тя не пропуска да сподели колко големи усилия е вложила, за да защити децата си на всяка цена. "В основното им училище дори наех човек, който беше помощник-треньор, за да им бъде охрана, защото трябваше да знам, че са добре. Веднъж един човек се опита да отведе Дилън от детската площадка. Спрях го, взех Дилън и видях, че живее в храстите близо до училището. Имаше цял лагер, направен от мои снимки. Държеше списание People в ръката си и търсеше сина ми, защото беше видял неговата снимка там. Не съм израснала в публично семейство, така че трябваше бързо да се науча как да ги пазя, за да са в безопасност, без те да се чувстват по-различни от всеки друг", споделя още Памела Андерсън.