В края на ХХ век Памела Андерсън е една от най-сексапилните блондинки на тази планета. Една от музите на Хю Хефнър, от 1989 до 2016 г. тя заснема рекорден брой фотосесии за списание Playboy. Пак тя е и последната гола корица на американското издание.

Памела Андерсън, Адил Рами и правили ли са секс по 12 пъти на нощ

С кого Памела Андерсън е правила секс по 12 пъти на нощ

Това не е човешко

Но освен сексимвол, Памела винаги е била и един от най-ревностните защитници на правата на животните. С напредването на възрастта тя продължава да експлоатира сексапила си - именно най-вече за каузата на защитниците на животните от PETA, заради които се е събличала неведнъж.

Сега 52-годишната Памела отново сваля дрехите си, но този път, за да промотира нова линия веган дамски чанти на марката Ashoka Paris, пише Daily Star.

В наскоро пуснатите промоционални кадри бившата звезда на "Спасители на плажа" е заснета да лежи гола по корем, оставяйки много малко на въображението.

Голите кадри са част от кампания на Ashoka Paris за популяризиране на новата им колекция от луксозни веган чанти. Външата част на чантите е изработена изцяло от еко материали, а вътрешната подплата и аксесоарите - от рециклирани пластмасови бутилки.

Памела Андерсън работи с френската марка от януари 2019 г., като настоящето сътрудничество за момента е втората им рекламна кампания.

"Работата по проекта за веган дамските чанти с Памела - световна знаменитост и всеотдаен активист, е чест и приказно изживяване. Зад звездата открихме интелигентна, искрена и креативна жена, която прелива от идеи и енергия", казват в изявление от бранда. 

Ashoka Paris печели две поредни години наградата за мода на PETA за 2018 г. и 2019 г.

Памела Андерсън, "Плейбой" и може ли отново да се снима за списанието

Може ли Памела Андерсън да се снима отново за Playboy

Нещо, което толкова мъже искат