Тази седмица попаднахме на мистериозни снимки в Instagram с хаштаг "Otro идва". На тях са известни футболни звезди като Дейвид Бекъм, Неймар и Лео Меси. Но какво точно означава това и какво правят всички те заедно?

Всъщност Otro е общност, нещо като дигитален фен клуб, чиято цел е да даде нов поглед върху живота на играчите от елита във футбола.

А идеята е съвсем семпла - най-големите звезди на този спорт споделят повече подробности около личния си живот, отколкото съдържание, свързано с постиженията си на терена. Любопитните факти, личностното израстване, историите около различните събития в живота им. Един вид, да извадим човека пред спортиста.

Otro има уебсайт и мобилно приложение, които предлагат както безплатно съдържание, така и платено такова.

В случай че решим да се разделим със 7.99 лв. на месец, ще имаме достъп до ексклузивни документални филми, видеоклипове, специални чатове, различни предизвикателства и интервюта с футболистите. Ще се разиграват възможности за срещи с тях, билети за мачове и предмети с автограф.

Otro е наличен на осем езика и съчетава социалните профили на 17 футболни звезди, които са както членове, така и основатели на платформата. За момента те са: Лео Меси, Неймар, Дейвид Бекъм, Зинедин Зидан, Луис Суарес, Хамес Родригес, Иско, Ромелу Лукаку, Жером Боатенг, Пауло Дибала, Габриел Жесус, Лийке Мартенс, Бенджамин Менди, Деле Али, Давид Луис, Тони Дуган и Ерик Кантона.

Според Inews се очаква в следващите седмици и месеци към тях да се присъединят още много настоящи и бивши футболисти.