Чарлийз Терон изненада феновете си с доста необичайно за нея телосложение и визия. 42-годишната актриса винаги е държана на безупречния си външен вид. И това продължава, докато не получава предложение за ролята на майка на три деца във филма "Tully".

Изнемощяла и с наднормено тегло, героинята Марло показва неприятната истина за майчинството и жертвите, които изисква. Показва и огромния си корем. Трудно е да повярваме, че това е онази бляскава Чарлийз. Но за нея това е просто поредното професионално предизвикателство.

Снимка 351518

Източник: Youtube

Терон споделя, че й е било доста трудно да надебелее достатъчно, за да влезе в образ. Качила е около 23 килограма. Децата й са останали доста изненадани от тази промяна и дори си помислили, че е бременна, каквато всъщност е нейната героиня в началото. А самата тя е изпаднала в депресия заради отражението си в огледалото.

За да влезе в кожата на Марло, актрисата е яла в продължение на месеци всякакви вредни храни, често и посред нощ. Толкова много, колкото не е изконсумирала през целия си живот. Дори си е навивала аларма, за да се буди и да яде хамбургери например, цитират я от Daily Mail.

Снимка 351519

Източник: Facebook / Tully

Но сега Терон е категорична, че тази жертва си е заслужавала, защото е успяла да усети болката на изстрадала си героиня. А след края на снимачния процес е минала година и половина преди да успее да влезе във форма. И този период Чарлийз определя като ад.

Лекарите са я предупредили, че на 42 години драстични промени в теглото не са никак препоръчителни. Затова и отслабването се е проточило толкова. През миналото лято Терон вече можеше отново да си позволи да носи изрязани тоалети. А причината за голямата й жертва ще можем да гледаме по кината в началото на следващия месец.