За няколко месеца майката на Меган Маркъл претърпя сериозна трансформация: от скромна учителка по йога, тя се превърна в една от най-коментираните жени в света, редом със своята дъщеря.

Дория Рагланд успя да спечели симпатиите на мнозина с достойното си поведение на сватбата на Хари и Меган, въпреки че се оказа без подкрепа в този важен момент, ако не броим принц Чарлз, разбира се. А присъствието на Опра Уинфри на церемонията породи някои въпроси.

Снимка 361908

Източник: GettyImages

Заговори се, че телевизионната водеща ще е първата, която ще вземе интервю от майката на херцогинята на Съсекс. А защо не и да създаде биографичен филм. Но явно преди това да се случи, Уинфри и Рагланд са успели да изградят една по-специална връзка помежду си.

Наскоро Опра сподели, че майката на Меган Макръл й е била на гости в дома й в Лос Анджелис и я е зарадвала с подаръци - вкусен обяд и постелка за йога, пише Vogue.

И двете дами са запалени по медитацията, така че явно имат допирни точки. Сред тях е екзотичният плод кумкуат, с който Уинфри я е почерпила за десерт. Засега водещата обаче мълчи по въпроса дали ще има интервю с Дория, или не.

Снимка 361909

Източник: GettyImages

Докато тази мистерия остава неразгадана, Меган Маркъл може да се похвали и с нова най-добра приятелка. Амал Клуни се оказва не само най-добре облечената на сватбата на херцогинята, но е една от най-близките на булката след гостите, въпреки че познанството им датира от съвсем скоро.

Кралица Елизабет се издаде, че не мрази Меган Маркъл

Кралица Елизабет се издаде, че не мрази Меган Маркъл

Фактите говорят

След венчавката стана ясно, че съпругата на Джордж Клуни е взела присърце задачата да помогне на младоженката да свикне с английския начин на живот. Амал е наясно с различията между САЩ и Великобритания и дава лични наставления на Маркъл, които са в бонус към уроците по кралски етикет.