Преди дни разбрахме, че Нина Добрев се е прибрала в България. Тогава актрисата лаконично отговори, че е тук по тъжен повод, без да дава повече подробности. А вчера, 20 декември, разбрахме и какъв точно е той.

Най-следваната българка в Instagram сподели няколко снимки с баба си на смъртното й легло, от които разбираме, че двете са си взели последно сбогом.

"Снощи една глава приключи. Сърцето ме боли" - така Добрев започна емоционалния си пост. От думите й разбираме, че тази трудна за всички година е станала още по-лоша, но тя се опитва да гледа на случилото се с благодарност и е истински щастлива за всички красиви спомени, които не спират да се въртят в ума й.

"Ти ме научи на толкова много и обичаше всички нас толкова дълбоко през тези 87 години", продължава Нина. Тя определя покойната си баба като "светица", "обичаща майка" и "защитник", а сега се е превърнала в ангел и е някъде, където сигурност е по-хубаво, отколкото в момента на земята.

Актрисата е истински благодарна, че е имала възможност да се сбогува с любимата си баба, която очевидно е имала истинска важна роля в нейния живот. Възможност, която знае, че толкова много хора не са имали през тази година. Разбира се, това не прави мъката по-малка, но поне винаги ще пази спомена за тези последни, споделени моменти.

Нина Добрев, Шон Уайт и симпатичната им снимка заедно

Колко е влюбена Нина Добрев

Стига криене

"Обичам те, баби. Моля те, прегърни и целуни деди, когато го видиш", завършва Добрев. А публикацията й успя да разчуства истински милионите й последователи.